Σταντ / προθήκη προϊόντων με μαστίχα ΑΝΕΜΟS
Χονδρική πώληση

Χονδρική για Ελλάδα: Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με email ώστε να σας αποστείλουμε προσπέκτους και τιμοκατάλογο των προϊόντων μας (ή αν έχουμε συνεργάτη-αντιπρόσωπο στην περιοχή σας να σας φέρουμε σε επαφή μαζί του) Αν προτιμάτε να μας στείλετε email, δώστε μας τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας (επωνυμία, πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνα, ΑΦΜ, ΔΟΥ) και θα σας στείλουμε τιμοκατάλογο της εταιρίας μας. Δεν στέλνουμε τον εμπιστευτικό τιμοκατάλογο της χονδρικής σε ανώνυμα email χωρίς πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου.

 

Δυστυχώς δεν στέλνουμε δωρεάν δείγματα, λόγω των πολλών αιτήσεων που λαμβάνουμε για δωρεάν δείγματα. Αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε τα απαιτούμενα δείγματα που θα επιλέξετε με τιμή χονδρικής.

Σημείωση: Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής.

 

 

Εξαγωγές: Παρακαλώ στείλτε μας email με τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας (ΑΦΜ, πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνα fax, email) καθώς και ποιά τα προϊόντα σας ενδιαφέρουν. 

Δυστυχώς δεν στέλνουμε δωρεάν δείγματα, λόγω των πολλών αιτήσεων που λαμβάνουμε για δωρεάν δείγματα. Αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε τα απαιτούμενα δείγματα με τιμή χονδρικής και δική σας χρέωση μεταφορικών. Με την πρώτη μεγάλη παραγγελία που θα μας κάνετε, το κόστος των δειγμάτων (αλλά όχι το κόστος των ταχυδρομικών) θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας. 

 

 

   

Online prospect of our products (16.5mb)

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

"ANEMOS" Μπενέτος Γιάννης - Γαλάτουλας Γιώργος Ο.Ε.

Τηλέφωνα: (+30) 22710 22666  ή  (+30) 22710 22780
Ωρες λειτουργίας: 8:40 πμ - ~3:30 μμ. Δευτέρα έως και Σαββάτο
Fax εταιρίας: (+30) 22710 81555
Εmail εταιρίας: info@e-anemos.gr
Διεύθυνση:

"ANEMOS"

Οδός Χίου - Καρφά, ΤΘ 170
Περιοχή Κοντάρι,
82100 Χίος.

 

νταλίκα φορτωμένη αναψυκτικό Μαst